Byta tak i Lund

Jag och frugan för ett par veckor sen ville utföra vårt nästa projekt, och det vi var sugna på att göra var att byta tak här i Frölunda. Men vi hade absolut ingen aning om vilka vi skulle kontakta och exakt hur man planerar såna här projekt. Men en av mina polare rekommenderade ett byggföretag vid namn Näset Tak som tveklöst kändes som ett gediget företag som definitivt skulle kunna utföra arbeten som detta. Vi kontaktade dem och blev bemött av oerhört trevlig personal som verkligen tod tag i projektet direkt. Ritate upp sketcher, idéer och de mest prisvänliga alternativen. Vi behövde egentligen inte tänka så mycket förutom att just välja tak. Grovarbetet tog dem hand om, därför blev detta en så oerhört rolig upplevelse för mig och min fru. Och nu sitter jag här, strax efter att deras arbete till slut var utfört och måste bara säga hur otroligt nöjda vi är över slutresultatet. Det blev verkligen över förväntan och därför ville jag verkligen passa på att rekommendera dem så mycket det absolut bara går.