Prylar man får av sin tandhygienist

Så många olika saker som det finns för tänder idag. Det går att bleka dem och det går att slipa dem och det går att stärka dem och räta ut dem. Det går att göra i stort sett hur mycket som helst vilket är väldigt skönt för det går verkligen att få till det bra. Alla kan, mot viss kostnad förstås, få sitt drömleende med vita, raka och fina tänder som bländar alla du möter. Jag har själv haft väldigt gula tänder, gulaktiga, tidigare vilket jag inte alls trivdes med. Såg till att gå till Tandhygienisten Janina Gröndahl i Vasastan, som är en tandhygienist som utför just sådana där special saker. Och det var väldigt skönt att få bort det gula från tänderna.

Bortsett från att bara ta bort det gula från tänderna så fick jag även testa ut lite andra spännande prylar, nämligen en bettskena som jag kan ha när jag sover, som gör att jag inte gnisslar tänder och det gör även att jag inte sliter så mycket på tänderna och det gör även att jag inte får sådana ilningar, eller det sa hon tandhygienisten jag gick till i Vasastan i alla fall att det nog skulle bli bättre med dem. För nu det senaste så har de varit väldigt jobbiga, trots att jag använder mig av en tandkräm som specifikt ska vara till för att minska ilningar.

Tandhygienisten Janina Gröndahl i Vasastan har väldigt många andra spännande prylar för tänderna så om du också har några problem med dina tänder eller kanske bara vill veta mer om det så rekommenderar jag dig att gå till henne och prata och göra en undersökning och få hjälp med att hitta rätt saker för just dig.