När stressen tar över

Mitt bland all vardagsstress finns det en risk att vi människor till slut helt enkelt kapitulerar. Det ska arbetas dag in och dag ut, barnen ska skjutsas till både skola, fritidsintressen och vänner. Utöver det ska det även handlas, städas, lagas mat och så vidare. Stressen byggs med andra ord upp på en daglig basis, och jag som privatperson är absolut inget undantag.

Anledningen till att jag började mitt inlägg på det sättet är för att poängtera att det finns hjälp att få så länge man vet vart man ska leta. Till en början hade jag ingen aning om vad jag skulle ta mig till för att minska på stressen, men till slut fann jag mitt svar i ett lokalt företag som driver MediYoga i Munkedal. Namnet på företaget är Mediyogann, och sedan jag började gå hos dem på en regelbunden basis har jag som person börjat må så mycket bättre.
 

Tidigare kunde små saker utlösa rena rama raseriutbrotten hos mig, vilket jag alltid skämdes för i efterhand. Inte ska barnen behöva bli offer för min uppbyggda stress, och efter jag började läsa på mer om MediYoga online insåg jag att jag knappast var ensam om att känna så, och den känslan förstärktes än mer när jag deltog i mitt första lokala pass i Munkedal där jag såg hur många det var som närvarade. Nära vänner till mig har gått in i väggen på grund av att de inte fann något utlopp för sina känslor, och jag hoppas att jag kan sprida mer information om hur hälsosamt det är med yoga i vardagen. Var inte rädd för att fråga om hjälp!