Ett helt fantastiskt tryckeri

Jag har alltid varit en person som gillar att ha mina egna små prylar. Saker som ingen annan har så att säga. Vissa personer har påstått att jag gillar att stå ut och få uppmärksamhet alldeles för mycket, men jag föredrar helt enkelt bara att vara aningen mer originell än andra, och inte ha smycken och prylar som alla andra har. Jag bor i Gävle och har hittat min egen lilla guldgömma. Företaget jag använt mig av på sistone heter Platinaproduktion, vilket är ett lokalt trycker i Gävle, och trycksakerna jag beställt från dem har varit långt över förväntan rent kvalitetsmässigt. Jag är med andra ord oerhört nöjd!

Den senaste gången jag var i kontakt med Platinaproduktion och lade en beställning var när jag ville beställa ett par unika delar till armband som jag och mina systrar skulle använda oss av under vår mammas bröllop för ett par veckor sedan, och hon blev rörd till tårar. Där snackar vi om ett resultat som talar för sig självt. Jag har även planer på att lägga en ny order framöver inför ett stort släktkalas. Vi systrar gillar att matcha varandra på sådana evenemang. Däremot letar vi fortfarande efter snygga, matchande klänningar. Det är aningen svårare att hitta något sådant som man kan bli riktigt nöjd med.

Anledningen till att jag skriver ett öppet blogginlägg om företaget ovan är för att jag känner att jag inte borde hålla deras höga kvalité för mig själv, utan jag delar mer än gärna med mig av det så att fler kan dra nytta av Platinaproduktions tryckeri.