Målare i Ockelbo

För ett tag sen så ville jag anlita en målare i Ockelbo (där jag bor). Efter många stunder av sökande efter en gedigen målare så rekommenderade till slut en vän till mig just Gutten Måleri och Fastighetsservice AB. Jag kontaktade dem och deras trevliga bemötande blev grundanledningen till varför jag anlitade dem. Mitt mål var att måla om mitt vardagsrum, och eftersom jag inte har tiden själv till att göra det så kände jag att detta verkligen var det mest logiska valet, vilket det verkligen var. Hade hoppats på att de kunde få gjort de under en tre-dagars period, men de skrattade och förklarade tydligt att de kunde genomföra det på en dag (vilket dem gjorde!!). Känne rmig verkligen otroligt nöjd, därför sitter här jag nu och skriver denna rekommendation, deras trevliga bemötande, humor och framförallt professionalism gjorde verkligen detta till det bästa tänkbara valet för mig.

Kontakta Gutten Måleri och Fastighetsservice AB, du kommer inte att ångra dig!